Søk på sidene


Innlogging

Besøkende nå:

Vi har ingen gjester og ingen medlemmer på besøk.


1. juni 2001 ble det etablert et nytt interessefellesskap for modellflygere med navnet IGG NORGE. Dette er ingen klubb, men er til for dem som ønsker et tverrfaglig fellesskap på tvers av modellflyklubbene. IGG NORGE ønsker å være "et hjem" for alle med interesse for store seilfly- og slepemodeller. Når er man en storflypilot? Det er det enkelt å svare på: - Når du selv føler deg som en! IGG NORGE setter i utgangspunktet ingen formelle krav når det gjelder størrelsen på modellen du flyr eller hvor dyktig du er som pilot. Vårt mål er å vokse i miljøet, både når det gjelder flystørrelse og ferdigheter, dog må man være tilknyttet en lokal modellflyklubb som sorterer under NLF/NAK. Synes du IGG høres spennende ut og ønsker å bli medlem, ta kontakt med oss.klikk her


IGG Norge

Hendelse 

Tittel:
IGG Høsttreff Nome
Tid/Dato:
21.09.2018 - 23.09.2018
Kategori:
Offisielle IGGtreff

Beskrivelse

I 2018 ønsker vi flytte det tradisjonelle høsttreffet fra Rikssenteret for seilfly på Starmoen, til "IGG Norges Rikssenter" på Nome. Dette for å gjøre reiseveien kortere for majoriteten av medlemmene.

Igjen får vi boltre oss 3 dager i luftrommet over Nome, hvoretter vi om kveldene samles til sosialt samvære hos Peter på Lunde Vandrerhjem (post@lunde-vanderhjem.no) (tlf: 35949068).

Vi setter igang fredag morgen, så kontakt Peter for rombestilling mens det ennå finnes, og meld deg på her eller send info til GunnarN (tlf: 90147330) 

Registrerte påmeldte:

  • Johnny Helgesen
  • Anders Johansson
  • Ragnar Svendsen
Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet.